Activitats

 

Jornades: "Les garanties processals dels drets estatutaris"

Els dies 18 i 19 de març de 2010, el Grup de Recerca d'Estudis Federals i Autonòmics de la UAB organitza conjuntament amb el Grup d'Estudis sobre la Forma d'Estat de la UB les Jornades "Les garanties processals dels drets estatutaris", que tindran lloc a la seu del Consell de Garanties Estatutàries (Baixada de Sant Miquel 8, Barcelona). 

[Veure programa]

 

Presentació del llibre "Manual de Derecho Constitucional"

El dia 21 de juliol va tenir lloc a la Universitat de Barcelona l'acte de presentació del "Manual de Derecho Constitucional", coordinat per M.A. Aparicio Pérez i Mercè Barceló i Serramalera. L'obra sorgeix d'un projecte comú entre el Grup de Recerca d'Estudis Federals i Autonòmics de la UAB i el Grup d'Estudis sobre la Forma d'Estat de la UB, i hi han participat professors i investigadors de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, de la Universitat de Girona, de la Universitat Autònoma de Barcelona i de la Universitat de Barcelona.

 

 Jornades: "Els òrgans garants de l'autonomia política: defensa institucional i protecció dels drets"

Els dies 21 i 22 de novembre de 2008, han tingut lloc les Jornades "Els òrgans garants de l'autonomia política: defensa institucional i protecció dels drets (els casos d'Itàlia, Alemanya i Espanya)", a la seu del Consell Consultiu de la Generalitat de Catalunya, organitzades pel Grup d'Estudis sobre la Forma d'Estat de la Universitat de Barcelona i pel Grup d'Estudis Federals i Autonòmics de la Universitat Autònoma de Barcelona. [Veure programa]

 

     

 

Conferència: "La protecció dels Drets Estatutaris a través del Consell de Garanties Estatutàries"

Conferència "La protecció dels Drets Estatutaris a través del Consell de Garanties Estatutàries" per Pere Jover Presa, president del Consell Consultiu de la Generalitat de Catalunya.

Lloc: Universitat Autònoma de Barcelona, Aula 11

Data: 7 de maig

Horari: 9 hores